1 |
Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu |
2 |
Využití molekulárních markerů na příkladu registrovaných odrůd hrachu |
3 |
Výsledky sdružení Česká řepka v roce 2007 |
4 |
Výsledky sdružení Česká řepka v roce 2007 |
5 |
Výsledky sdružení Česká řepka v roce 2007 |
6 |
Variety discrimination in pea (Pisum sativum L.) by molecular, biochemical and morphological markers |
7 |
Variability of Lutein Content in Peas (Pisum sativum L.) in Relation to the Variety, Season and Chlorophyll Content |
8 |
Variability for resistance to Fusarium solani culture filtrate and fusaric acid among somaclones in pea |
9 |
Utilization of doubled-haploid technology in the breeding programmes of winter oilseed rape, flax/linseed, caraway, pea, poppy and hemp in Agritec Ltd |
10 |
Transgenic pea with improved tolerance to Pea Enation Mosaic Virus |
11 |
The relationships between development of pea zygotic embryo, abscisic acid and storage protein accumulation |
12 |
The relationship between tannin content in generative organs of the compared varieties of faba bean (Vicia faba L.) and their levels of broad bean (B. rufimanus Boheman) infestation |
13 |
The Harmfulness of Phoma Stem Canker, Sclerotinia Stem Rot, and Phytoplasma on Winter Oilseed Rape with Regard to Czech Breeding Programs |
14 |
Study of resistant starch (RS) content on peas during maturation |
15 |
Staphylococcus aureus and other pathogens in relation to breed of cattle and somatic cell count |
16 |
Sledování změn obsahu škrobu a rezistentního škrobu u hrachu |
17 |
Seed type identification by using image analysis – correlation of nutritive compounds with size, shape and color characteristics |
18 |
REP-PCR typing of Staphylococcus spp. strains in meat paste production line and identification of their origin |
19 |
Protein patterns associated with Pisum sativum somatic embryogenesis |
20 |
Posuzování tvarových a barevných charakteristik semen modelových plodin i v korelaci s jejich obsahovými látkami |
21 |
Ověření stability molekulárních markerů hrachu (Pisum sativum L.) pro exaktní identifikaci odrůd |
22 |
Optimalizovaná metodika pro stanovení inhibitorů trypsinu u hrachu (Pisum sativum L.) |
23 |
Optimalizovaná metodika molekulární detekce významných patogenů řepky ozimé Verticillium spp. a Leptosphaeria maculans |
24 |
Optimalizovaná metodika markerování genu obnovy fertility u řepky ozimé (Brassica napus L.) |
25 |
Odlišování odrůd pomocí molekulárních, biochemických a morfologických markerů na příkladu odrůd hrachu aktuálně pěstovaných v České republice |
26 |
Molekulární analýza odrůd lnu registrovaných v České republice |
27 |
Microbial contamination of spices used in production of meat products |
28 |
Metodika prašníkové kultury u kmínu kořenného (Carum carvi L.) |
29 |
Met33 Genotypizace kolekce hrachu - isoenzymy |
30 |
Izolace mikrosatelitů u lnu (Linum usitatissimum L.) |
31 |
Hodnocení kvalitativních parametrů hrachu pro potravinářské využití |
32 |
Flax (Linum usitatissimum L.) transformation with heavy metal binding protein genes |
33 |
Enhanced accumulation of Cadmium in Linum ussitatissimum L. plants due to overproduction of metallothionein α-domain as a fusion to β-glucuronidase gene protein |
34 |
Effect of Environmental and Genetic Factors on the Stability of Pea (Pisum sativum L.) Isozyme and DNA Markers |
35 |
Direct somatic embryogenesis in pea (Pisum sativum L.): The study of genetic stability based on flow-cytometry, protein and DNA markers |
36 |
Development of transgenic pea lines with improved tolerance to Pea Enation Mosaic Virus |
37 |
Development of transgenic pea (Pisum sativum L.) for improved tolerance to insect pests and fungal pathogens |
38 |
Development of fertility restorers of winter oilseed rape with low glucosinolate content for the CMS Ogu-INRA system |
39 |
Detekce významných patogenů ozimé řepky Verticillium spp. a Leptosphaeria maculans pomocí molekulárních metod |
40 |
Detection of dihaploid status using isozyme analysis and fluorescent microscopy in caraway |
41 |
Comparison of the effects of Fusarium solani filtrates in vitro and in vivo on the morphological characteristics and peroxidase ativity in pea cultivars with different susceptibility |
42 |
Charakterizace genové kolekce rodu Pisum: Isoenzymy a semenné proteiny |
43 |
Charakterizace genetických zdrojů lnu (Linum usitatissimum L.) a tvorba core kolekce |
44 |
Characteristic and quality and food safety of regional cheese produced from mixed milk |
45 |
Assessment of genetic stability of 21-year old pea (Pisum sativum) shoot culture by flow-cytometry and molecular markers |
46 |
Aktuální výsledky sdružení Česká řepka v roce 2006 |