Ponížil Antonín, Ing., Mgr., CSc. Oddělení Mobil Telefon Fax Email Adresa Místnost Oddělení provozně-ekonomické bývalý zaměstnanec Publikace autora 1 Základní opatření při sklizni hrachu 2 Využití luskovino-obilních směsek v ekologickém zemědělství 3 Výskyt Staphylococcus aureus ve stěrech nosní sliznice 4 Vyhodnocení metabolismu, užitkovosti a reprodukce dojnic krmených rozdílnými odrudami pisum sativum 5 Vliv zařazení krmného hrachu do krmných směsí pro selata na hodnoty parametru krevního obrazu 6 Vliv zařazení krmného hrachu do krmných směsí na obsah makroprvku v krvi 7 Vliv různých hladin a odrůd hrachu na užitkovost prasat ve výkrmu 8 Staphylococcus aureus and other pathogens in relation to breed of cattle and somatic cell count 9 REP-PCR typing of Staphylococcus spp. strains in meat paste production line and identification of their origin 10 Possibilities of legume-cereal intercropping to increase self-sufficiency with animal fodder in organic farming 11 Náhrada sóji hrachem při výkrmu prasat v nepříznivých bioklimatických podmínkách stáje 12 Microbial contamination of spices used in production of meat products 13 Metodika pěstování sóji luštinaté 14 Metodika pěstování luskovino-obilních směsek v ekologickém zemědělství 15 Luskoviny pěstování a užití 16 Krmný hrách ve výživě selat 17 Alternativní plodiny